Κρατικό Μουσείο «Ερμιταζ», Αγία Πετρούπολη 2015. Ο Μιχάλης Γεωργίου προσεκλήθη από το μουσείο τον Δεκέμβριο του 2016 για να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για τα 250 χρόνια του Μουσείου και για τα εγκαίνια τριών νέων αιθουσών του μουσείου. Ο «Τέρπανδρος έδωσε δύο συναυλίες στην Αγία Πετρούπολη (στο Μουσείο του Ερμιτάζ και στο Παλάτι του Σερεμέτιεφ) και μια συναυλία στην αρχαία πόλη Novkorot. Ο Μιχάλης Γεωργίου έδωσε και μια διάλεξη στην οποία παρουσίασε το ερευνητικό του έργο στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Έγινε επίσης και ένα βιωματικό εργαστήρι από μέλη του συνόλου «Τέρπανδρος», για παιδιά προσχολικής ηλικίας, στο σπίτι του Rimsky Korsakov που διατηρείται σήμερα ως μουσείο.

Παλάτι “Seremetief”, Αγία Πετρούπολη 2015. Πριν από την συναυλία.

Στην αρχαία πόλη της Ρωσίας Novgorod, 2015. Πριν από την συναυλία.

«Η έρευνα για την ανακατασκευή των αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων»- Διάλεξη από τον Μιχάλη Γεωργίου στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, Δεκέμβριος 2015.

Μουσικό εργαστήρι για παιδάκια προσχολικής ηλικίας στο σπίτι-Μουσείο του διάσημου Ρώσου συνθέτη Rimsky Korsakov.

Αίθουσα «Καστελιώτισσα», Συναυλία προετοιμασίας για την Αγία Πετρούπολη. 4/12/2015.

Το Μουσικό Σύνολο «Τέρπανδρος» σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής-Κουρίου διοργάνωσαν το 1ο Φεστιβάλ Αρχαίας ελληνικής μουσικής τον Σεπτέμβριο του 2015.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα «Τέρπανδρου». Υπεύθυνη προγραμμάτων: Βαλεντίνα Θεοχάρους.

Διάλεξη από τον Μιχάλη Γεωργίου στον Σύνδεσμο Μουσικοθεραπευτών Κύπρου, 2015.

Η τελευταία συναυλία του Συνόλου «Ελικών» του Γυμνασίου Παλουριώτισσας στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» το 2009.

Το μουσικό Σύνολο «Ελικών» του Γυμνασίου Παλουριώτισσας στο στούντιο για την ηχογράφηση του Ψηφιακού δίσκου «ΕΛΙΚΩΝ», 2009.

Κοινή συναυλία του Συνόλου «Ελικών» του Γυμνασίου Παλουριώτισσας και του Μουσικού σχολείου  Ηρακλείου στην Κρήτη, 2008.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2008. Το μαθητικό σύνολο αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων «Ελικών» έδωσε συναυλία μετά από την βράβευσή του με το πρώτο χρυσό βραβείο των Πανελλήνιων μουσικών Αγώνων Σχολείων Μέσης Παιδείας.

Μαθητές από το Γυμνάσιο-Λύκειο του Πύργου Τηλλυρίας επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Παλουριώτισσας για να παρακολουθήσουν διάλεξη για τα αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα και να δουν από κοντά το μουσικό σύνολο του σχολείου, 2008.

Έκθεση αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του Μιχάλη Γεωργίου στην Κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων, 2007.

Συναυλία στο Αρχαίον Ωδείον Πάφου, 2003.

Ο «Τέρπανδρος» στους Πανελλήνιους μαθητικούς Αγώνες Χορού, Τελετή έναρξης – Αρχαιολογικός χώρος Δίον,  2003.

Έκθεση αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων  του Μιχάλη Γεωργίου στο Κέντρο Cathrin και Ευαγόρα Λανίτη, 2005.

Το μαθητικό σύνολο αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του Λυκείου Παλουριώτισσας   στους Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής. Αρχαιολογικός χώρος Δελφών, 2003.

Συναυλία του μαθητικού συνόλου αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του Λυκείου Παλουριώτισσας στην Πνύκα-Ακρόπολη. Τελετή αφής της φλόγας από του Δελφούς, 2003.

Συναυλία του Συνόλου «Τέρπανδρος» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2002.

«2500 χρόνια Ελληνικής μουσικής – Από τον Όμηρο στον Μίκη Θεοδωράκη» Συναυλία στο Αμφιθέατρο της Σχολής «Φαλκον», 2001. Μια από σειρά έξι συναυλιών σε συνεργασία με την ομάδα χορού «Ροές». Σκοπός των συναυλιών ήταν η επιστρωφή των μαρμάρων του Παρθενώνα και την γενική οργάνωση είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασγάτας.

Διάλεξη για τα αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα στο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου το 2001.

Συναυλία του Συνόλου «Τέρπανδρος» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Λαϊκής Τράπεζας, 2001.

Φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου.

Το μαθητικό σύνολο αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του Λυκείου Παλουριώτισσας στο Συμπόσιο για την Διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας που έγινε στο ξενοδοχείο Holiday Inn το 1999.

Ο γνωστός έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας επισκέφθηκε το Λύκειο Παλουριώτισσας στην διάρκεια των δοκιμών του μαθητικού συνόλου αρχαίων ελληνικών οργάνων, 1999.

Το λύκειο Παλουριώτισσας παρουσίασε την Τραγωδία «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου με ζωντανή μουσική από το σύνολο αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του σχολείου, 1999.

Η πρώτη Συναυλία του Μαθητικού Συνόλου Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών οργάνων του Λυκείου Παλουριώτισσας στο αμφιθέατρο της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ στην Λευκωσία το 1999.

Το πρώτο μαθητικό σύνολο αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων του Λυκείου Παλουριώτισσας, 1999.